Фреш машини за Вашия офис Zummo – вкуси разликата.

Само срещу 200 лева на месец (по-малко от 7 лева на ден)можем да осигурим здраве енергия и мотивация във вашият офис.

Защо вярваме в уникалната идея „Фреш за вашият офис“? Какво я прави толкова специална и защо?

Нашата мисия е да направим консумацията на фреш абсолютно естествена и достъпна на възможно повече места и за повече хора.

И разработвайки идеята, ние с радост откриваме, че тя не само работи, но е и с изключителни ползи за всички участващи страни.

Зарази с вдъхновение и мотивация своите служители и колеги

Всеки предприемач знае колко важно е да работи с мотивирани и ентусиазирани хора. Това всъщност е и главната задача на лидера – да мотивира и вдъхновява хората. Радостни сме да споделим начина, по който можете не само да мотивирате вашите служители и колеги да бъдат по-добри и фокусирани на работното си място, но и да ги накарате да се чувстват специални. Как става това?

Представете си следната ситуация: Отивате при Ваш служител, радостно го потупвате по рамото и му съобщавате, че заради това, че го цените много като човек, професионалист и служител, заплатата му от днес от 1000 лева става 1025 лева… Това е страхотно, нали?

Какъв би бил вътрешният диалог на повишения, в случай, че тази ситуация показва темпото и ръста на заплатата му за в бъдеще. Почти сигурно е, че такъв акт на повишение ще има обратен ефект и ще бъде отразен по-скоро като подигравка, отколкото като повишение, особено от хора получаващи по-високи възнаграждения. Често повишение от 20-30 лева би било прието дори като обида.

А сега представи си, че като екип в офиса днес управителя събере всички и направи следното съобщение.

„Колеги, справяме се страхотно и сме радостни да ви съобщим, че от утре във офиса ни ще бъде инсталирана фреш машина, с която всеки ще може лично да направи своя прясно изцеден сок.

Представи си тогава мотивацията и положителният ефект от такава инициатива. И добрата новина е, че не само можем да осигурим тази услуга за Вас, но и че можем да го направим на стойност от около 20-30 лева на човек на месец.

С тази стъпка всъщност ще накарате колегите си, не просто да бъдат мотивирани, фокусирани и изпълнени с енергия, но и да се почувстват специални. А когато постигнете това, то тогава те ще направят същото за Вас. И тъй като мотивацията не е нещо, което се прави веднъж в годината, ние ще можем да разнообразяваме продуктите и да доставяме освен портокали като основен продукт, периодично и грейпфрут, мандарина, лимон и дори нар.

Какво получавате като пакет от нас:

  • Ние ще разработим специална индивидуална стратегия за реализирането на проекта, така че чистотата и реда в офиса да останат на високо ниво
  • Ще получавате специално селектирани плодове
  • Ще получите машина ZUMMO – безспорният лидер на пазара, гарантиращ изключително качествен сок /без допир на кората със сока/, максимално изстискване на плодовете /до 30% повече в сравнение с други машини/ и видим процес на производство на сок
  • Работата с машина ZUMMO е лесна, като дори не е нужно специално индивидуално обучение на всеки служител поотделно. Машината е така настроена, че с натискането на един бутон, сока се произвежда пред очите Ви за секунди.

Вдъхновение и мотивация за Вашия офис. Вкуси разликата.

 

Напишете ключова дума и натистенете enter

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.